За нас

за нас

Студио за рисуване и вино МОНÈ

Уловен миг, запечатан върху платното, в търсене на съвършенство!

Ние сме млад екип, който не спира да преследва своите мечти. Тази е една от многото, а именно да създадем уютно и стилно място, където с чаша хубаво вино да предразположим всеки един от вас да си тръгне с шедьовър.

Ако сте изложени на стрес на работното си място и в своето ежедневие, арт терапията ще Ви помогне. Достатъчно е да вземете четките, да ги потопите в боите, да се вгледате в себе си и да пресъздадете на платното своята цветна идентичност и уникалност. Не само звучи лесно и страхотно. Наистина е такова. Особено след като до Вас седи художник, който да Ви помага и насочва.

А кой знае? Може да откриете талант, за който не сте знаели, че съществува. Рисуване с вино е подходящо за всеки, който иска да усети магията на рисуването. 🙂

За 3 астрономически часа при нас ще се откъснете от сивото и забързано ежедневие, за да си тръгнете с цветно и приповдигнато настроение. Ние ще се погрижим за всичко – от чашата вино през четките и боите до платното с готовата картина. А тя остава за Вас – като спомен от нас.

 

Нашите художници

 Ралица Вацева

Ралица Вацева е възпитаничка на Националната гимназия по приложни изкуства „Св.Лука“, гр. София със специалност „Силикатен дизайн“. Изучава „Стенопис“ в Националната художествена академия. Двукратен стипендиант на фондация „Комунитас“ към проекта „1000 Стипендии“, както и е стипендиант към Американската фондация за България. Нейните творчески реализации и търсения са в сферата на живописта, скулптурата, фотографията и дигиталните изкуства.